Poslední připomínky platby startovného na závod na Autodromu Sosnová

Poslední připomínky platby startovného na závod na Autodromu Sosnová

18 května, 2021 0 By krusnohors

Vážení přátelé naposledy připomínám platbu startovného. Závod se  plánuje na termín pondělí 24.5.2021. V případě že nám to vláda ČR  opět zakáže tak závod pouze posuneme. Nemusíte se tudíž bát , že příjdete o své zaplacené startovné. Platba  musí být přisána na účet Automotosportu Osek z.s nejpozději 6.5.2021.

Platba startovného-

startovné na závod na Autodromu Sosnové konaném 24.5 2021 je 3000,- Kč. Startovné zašlete na účet 2401016205/2010 vedený ve Fio bance, a to nejpozději do 6.5.2021!!! Jako variabilní symbol uveďte vaše startovní číslo ze seznamu přihlášených.

Důrazně upozorňujeme, že jezdci, kteří nezaplatí startovné na účet do stanoveného termínu (rozhodující je termín připsání částky na účet, doporučujeme tak hradit s dostatečným předstihem, dle možnosti služeb Vaší banky), budou vyškrtnuti ze startovní listiny a nahrazeni náhradníky. Na případnou účast čeká spousta dalších jezdců – náhradníků. Ze stejného důvodu prosíme všechny, kdo z nějakého důvodu nebudou moci startovat a jsou přihlášení, aby se řádně a včas omluvili, aby je mohl nahradit další jezdec z náhradníků

V případě povolení příjezdu německých závodníků, budou tito jezdci z pochopitelných důvodů, platit startovné hotově v místě konání závodu. Zatím nevíme, zda restrikce povolí jejich přejezd přes hraniční přechody.