Spolupráce s firmu F-Drive EU s.r.o a Pivovarem Chodovar

Spolupráce s firmu F-Drive EU s.r.o a Pivovarem Chodovar

14 března, 2023 Off By Vláďa Krejčí

Vážení přátelé, podařila se dotáhnout spolupráce se dvěma velkými společnostmi. Pivovar Chodovar a F-Drive EU s.r.o . Obě společnosti se stávají hlavními partnery Krušnohorského poháru.  Schůzka proběhla minulí týden v Pivovaru Chodovar. Domluvila se větší mediální propagace Krušnohorského poháru, kterou zařídí F-Drive EU s.r.o. Obě společnosti budou dodávat ceny pro závodníky Krušnohorského poháru. Vyhlášení sezóny 2023 proběhne opět v Pivovaru Chodovar na sále restaurace Stará Sladovna. Představujeme vám i oficiální samolepky, které budou k dispozici u přejímek na každém závodě. Krušnohorský pohár získává nový název-

ZAV

Krušnohorský pohár

F-Drive Erzgebirgspokal und Chodovar-Renntage

Představujeme vám společnost F-Drive EU s.r.o-

F-DRIVE EU s.r.o. je ryze česká společnost, která již několik let podporuje a propaguje motorsport nejen v České republice. Hlavním produktem společnosti jsou energetické nápoje a limonády.

Energetické nápoje CLASSIC a MOJITO. Připravujeme novinku Hroznové víno.

CLASSIC – nápoj, který vyniká svou kvalitou, která je srovnatelná s nejznámější značkou světě. Dokonale osvěží a dodá tolik potřebnou energii nejen závodníkům.

MOJITO – drink, který vás překvapí svou intezívní chutí máty a limetky. Výrazná máta, ve spojení s energií kvalitního drinku F-DRIVE, dokonale uspokojí chuťové pohárky. Skvělá volba i na Vaši párty!

LIMONÁDY – Malina, Jablko, Pomeranč, Švestka či Mango s Maracujou. Tradiční i netradiční chutě balené v logu F-DRIVE.

Ochutnejte svět F-DRIVE! Naše barvy se nejen na okruhu neztratí! 

Představujeme vám společnost Pivovar Chodovar

Pivovar Chodovar je rodinný pivovar, který se nachází v Chodové Plané. Rodinný pivovar v Chodové Plané byl vystavěn nad prastarými sklepy vytesanými v žulovém masivu, jejichž původ je spojován se vznikem zdejšího chodského hrádku. K té době se váže i pověst o pejsku Albim, který v blízkosti hrádku nalezl studánku s vydatným pramenem vody. Pes Albi je po staletí považován za dobrého ducha zdejších pivovarských sklepů. Proto jeho vyobrazení od pradávna zdobilo i znak místního sladovnického cechu. Podle starého pivovarského zvyku bylo ukončení práce ve sklepě vždy doprovázeno tradičním rituálem. Nejmladší učedník musel při odchodu připravit Albimu do misky žejdlík piva, aby jak staří sládci věřili, jim dobrý duch skalních sklepů přinesl štěstí a ochránil jejich dílo – věhlasný český ležák.

Od 1. 5. 1992 je pivovar samostatným rodinným podnikem. Pivovar se jako jediný ze satelitů vyčlenil ze skupiny Plzeňského Prazdroje. Roční produkce se pohybuje na hranici 90 tisíc hektolitrů piva a stáčené minerální vody Il Sano. Humnová sladovna pivovaru produkuje 1700 tun sladu ročně včetně speciálních sladů k vaření černého piva.

Současný sortiment pivovaru:

  • Pašerák – světlé výčepní pivo (obsah alkoholu 4,0 %)
  • Zlatá jedenáctka – světlý ležák (obsah alkoholu 4,5 %)
  • Prezident Premium – světlý ležák (obsah alkoholu 5,0 %)
  • Zámecký ležák Speciál – světlý ležák (obsah alkoholu 5,1 %)
  • Zámecké černé – tmavé výčepní pivo (obsah alkoholu 4,2 %)
  • Skalní ležák – polotmavý kvasnicový ležák (obsah alkoholu 5,0 %)
  • Nealkoholické pivo – jemně chmelené nealkoholické pivo (obsah alkoholu 0,49 %)
  • Minerální voda Il Sano® – Natur, příchutě: Speciál, Citron, Pomeranč, Hoppy
  • Radler – míchaný nápoj z piva, příchuť citron

Překrásný historický areál pivovaru je zároveň vyhledávaným turistickým místem. Svým návštěvníkům nabízí atraktivní prostředí stylové Restaurace Ve Skále situované v části labyrintu pivovarských sklepů, malé pivovarské muzeum, wellness hotel U SLÁDKA*** s Originálními pivními lázněmi nebo restauraci a beerrarium v historické budově sladovny.

Na objekty pivovaru navazuje pivovarská zahrada se stylovým posezením pro 3 000 hostů. Zahrada je místem konání tradičních slavností piva a závodů Mistrovství světa v koulení pivních sudů.