Pozvánka a poslední pokyny do závodu Zav Polygon Most

Pozvánka a poslední pokyny do závodu Zav Polygon Most

7 října, 2021 Off By Vláďa Krejčí

V sobotu 9.10.2021 se rozburácí motory na poslední závodě sezóny 2021 na atraktívní trati Polygonu Most. Hojná účast s mezinárodní účastí je předzvěst velkých bojů o poslední body a poháry v této sezóně. Asi největší bitva bude o celkové absolutní pořadí sezóny 2021 mezi Tomášem Lehmannem a Markem Vaňhou, které mezi sebou dělí pár bodů. Ve startovní listině je i pět juniorů. Na Polygon Most přijede i hojná účast německých závodníků. Všechny srdečně zveme a prosíme o dodržování pokynů pořadatelů.

Depo Polygonu Most se otevře pro účastníky 8.10.2021 od 18 hod. prosíme jezdce aby  přijeli do depa co největším počtu již v pátek. Pomůžete nám tím zrychlit přejímky vozidel. V pátek se do depa dostanete bez vstupenek. Vstupenka bude  na sobotu 9.10.2021, kdy všichni budou mít možnost podívat se na mezinárodní akci na Autodromu Most, která se o víkend zároveň s námi koná. Vstupenku obdržíte při vjezdu do areálu polygonu Most u našeho stanu.

Občerstvení v depu- Občerstvení v depu tentokrát nebude v režii Krušnohorského poháru. Představitelé Autodromu Most zakázali prodej našeho občerstvení z důvodu nasmlouvaných prodejních stánků . Bylo nám slíbeno že občerstvení bude dostatek.

Covid 19 opatření- vstup do areálu podléhá platným hygienickým předpisům vydaný vládou ČR. Bude kontrolovánu pořadateli KP do 8:30hod sobotního příjezdu, po té bude kontrolováno pořadateli Autodromu Most při vjezdu do areálu.