Novinka sezóny 2021- Letiště Kříženec- Vysoké Jamné a zpět

Novinka sezóny 2021- Letiště Kříženec- Vysoké Jamné a zpět

18 května, 2021 Off By krusnohors


Vážení přátelé v červnovém termínu 19-20.6.2021 pojedeme na dvou tratích zároveň každý den. Tratě jsou mezi městy Planá a Vysoké Jamné.  Depo závodních strojů bude na letišti v Křiženci. Systém celého závodního víkendu bude následující. V sobotu se odjedou čtyři tréninky na obou tratích a v neděli čtyři závodní  jízdy na obou tratích.

Popis– svoz aut vyjede z depa a přesunete se pomalu do prostoru startu po trati číslo 2 (Caltovský mlýn-letiště Kříženec). Po té odstartuje na trať číslo 1( Caltovský mlýn-Vysoké Jamné) po dojetí do cíle v obci Vysoké Jamné celý svoz počká na všechny jezdce do dojetí do cíle. Celý svoz se bude vracet po trati číslo 1 do prostoru startu kde pak odstartuje na trať číslo 2  (Caltovský mlýn-letiště Kříženec) a po projetí do cíle zamíří jezdec rovnou do prostoru depa. Start je pro obě tratě stejný. Přikládám mapu.

Maximální počet účastníků bude limitován propustností tratě a ta je stanovena na 100 jezdců. V předstihu tedy otevírám přihlášky do tohoto závodního víkendu který nemá obdoby a nikdo nikdy nejel na dvou tratích zároveň.

V případě že jezdec si bude potřebovat dolít palivo bude tak moci udělat v prostoru startu.

Další informace budeme předkládat.

Velké poděkování za pomoc při zařizování povolení patří Zdenkovi Škardovi, Vaškovi Konstantinoviči a Jirkovi Bažatovi